Novinky v Microsoft Teams [prosinec 2023]

Novinky v Microsoft Teams [prosinec 2023]

Vítejte v novinkách v Microsoft Teams za prosinec roku 2023. Společnost Microsoft připravila v prosinci několik nových funkcí a vylepšení, které vám pomohou efektivněji spolupracovat, zefektivnit pracovní postupy a zůstat ve spojení se svým týmem. Čtěte dále a dozvíte se více o nejnovějších aktualizacích a o tom, jaké výhody mohou přinést Vám a Vaší organizaci.

Vlastní pozadí oznámení kanálu

Kanály spojují lidi, obsah a nástroje, aby se na jednom místě kultivovaly znalosti a zlepšovala se týmová práce. Každé oznámení kanálu je stejně důležité jako ostatní, jak tedy zajistit, aby jedno z nich vyniklo? Nyní můžete vytvořit personalizované pozadí oznámení, které využije kreativitu a zapojí týmy novým způsobem.

news-img

Komponenta Loop v kanálech

Zůstaňte v pracovním proudu a udržujte svůj obsah synchronizovaný pomocí komponenty Loop v kanálech Microsoft Teams. Nyní můžete při vytváření příspěvku v kanálu snadno spoluvytvářet a spolupracovat s komponentou Loop, jako jsou tabulky, seznamy, sledování postupu a další.

news-img

Vylepšené vyhledávání

Nyní můžete využívat vylepšené vyhledávání v kanálech a v chatu. V Microsoft Teams naleznete nové vyhledávací tlačítko "najít v kanále", které je integrováno do informačního panelu kanálu. Vyhledávání v konkrétním chatu nebo kanálu zobrazí výsledky v pravém podokně obrazovky. V jediném zobrazení budete moci rychle nahlédnout na výsledky vyhledávání i na rozhraní kanálu nebo chatu.

news-img

Aktualizace aplikace Soubory na aplikaci OneDrive v aplikaci Teams

Aplikace Soubory přístupná z levé strany desktopového klienta Teams je nyní nahrazena za prostředí OneDrive. Díky tomu přináší vylepšení výkonu, více možností zobrazení a nejnovější funkce OneDrive přímo v Microsoft Teams.

Více o této novince se dozvíte v samostatném článku.

news-img

Vyhledávání podle domény

Nové filtry pro vyhledávání v jednotlivých doménách, jako jsou "soubory", "skupinové chaty" nebo "týmy a kanály", vám pomohou zúžit výsledky vyhledávání a rychle objevit hledané informace. Kromě toho můžete nyní zadat jméno zúčastněné strany a pomocí vyhledávání podle domény efektivně vyhledat sdílené soubory a vzájemné skupinové chaty.

Chcete se dozvědět více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 558 644 011 nebo mailem obchod@eabm.cz pro konzultaci a nezávaznou poptávku. Pomůžeme Vám s implementací Microsoft 365, všechno zvládnete s námi. Od analýzy, přes realizaci až po proškolení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).