G Suite se mění na Google Workspace

G Suite se mění na Google Workspace

Způsob, jakým lidé pracují, se díky globální pandemii Covid-19 mění. Je potřeba se adaptovat na nový způsob práce na dálku. Technologie nám to naštěstí usnadňuje, i přesto si společnost Google uvědomila, že nestačí pár nových pohledů, ale je potřeba zintegrovat pracovní prostředí bez ohledu na místo, odkud pracujete. Právě proto vznikl Google Workspace.

Google Workspace nahradil G Suite a nepřináší pouze nové ikony, jež by zobrazovaly ambiciózní vizi společnosti Google, ale především přináší aplikace přizpůsobené každodennímu používání, které pomohou Vám i Vašemu týmu lépe spolupracovat.

Nové balíčky

Společně s novým názvem přichází Google s novými cenovými balíčky, které se více soustředí na individuální potřeby firem.

Google Workspace Business

Sada balíčků Business je primárně určena pro malé a střední firmy (do velikosti 300 uživatelů).

google workspace business

Google Workspace Enterprise

Sada balíčků Enterprise je určena pro firem všech velikostí, které však potřebují použít pokročilé funkce a nejvyšší možnost zabezpečení.

google workspace enterprise

 

Zaujal Vás Google Workspace?

Zaujal Vás Google Workspace a chtěli byste jej vyzkoušet? Neváhejte nás kontaktovat. Naši Google specialisté Vám pomohou nejen připravit 14denní zkušební verzi, ale i vše detailně vysvětlí a ukážou.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).