První pomoc pro učitele a žáky

První pomoc pro učitele a žáky

Aktuální pandemická situace komplikuje život všem, nejvíce pak žákům a učitelům, kteří museli nuceně přejít na distanční výuku, a přestože se učitelé maximálně snaží, prezenční výuku to nenahradí. Proto jsme se nyní rozhodli žáky i učitele podpořit.

 

1. Jednoduché problémy / úkoly ZDARMA

Spousta problémů s počítači je banální a stačí vědět, kam “kliknout”. Proto problémy, jež do 15 minut vyřešíme, Vám nijak účtovat nebudeme.

Jedná se například o pomoc s Microsoft Teams, Zoom, Google Meets či sadou Office. Ale samozřejmě se to týká i dalších menších problémů vztahující se k IT.

 

2. Složitější úkoly za ½ ceny

Ostatní úkoly nebudeme účtovat v plné výši, ale pouze za poloviční částku.

 

3. Nákup zboží za VIP ceny

Nestíhá Váš počítač online výuku, potřebujete kvalitnější mikrofon či webkameru? Vše i další produkty z naší nabídky Vám nyní nabízíme vždy za VIP ceny.

 

Důležité upozornění pro žáky:
nepočítejte, že Vám pomůžeme s domácími úkoly či instalací nějaké hry. Counter Strike si s Vámi rádi zahrajeme, ale až po vyučování. :)

 

Podmínky pro učitele:

  • Učitel musí být uveden na oficiálních stránkách školy nebo musí být požadavek autorizován vedením školy
  • Tato nabídka platí pouze v období vládou vyhlášené povinné distanční výuky

 

Chci využít

Kontaktujte naše servisní oddělení telefonicky na 777 027 509

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).