S eABM ke sportu s olympijskými ambicemi

S eABM ke sportu s olympijskými ambicemi

Pro PKBVA jsme vytvořili novou oficilání prezentaci, která má za cíl nejen představit beachvolejbalovou akademii, ale také zpopularizovat samotný sport beachvolejbalu široké veřejnosti a přivézt tak k němu jak nové hráče, tak nové publikum.

 

pkbva foto 2

Co si představit pod pojmem „PKBVA“?

Přemysl Kubala Beachvolejbalová akademie – Akademie, jež je Vás schopná naučit hrát plážový volejbal na té vůbec nejvyšší úrovni, a to zejména díky profesionálnímu přístupu kvalifikovaného realizačního týmu, jež vede zkušený olympionik Přemysl Kubala.

Přemysl Kubala je vrcholový olympijský sportovec a zároveň člověk, který se o spolupráci s námi zasloužil, založil tuhle akademii spolu s dalšími významnými a talentovanými lidmi z jednoduchého důvodu. Celý tým do jednoho se cítí být jako tým, který chce trénovat, chce předat spoustu zkušeností a zároveň – možná to nejdůležitější – chce dělat to, co je nejvíce baví a naplňuje.

Ke sportu, a to k jakémukoliv, je potřeba přistupovat s vášní a s chutí si jej naplno užít. U beachvolejbalu to platí dvojnásob.

pkbva foto 1

Beachvolejbal je pro širokou veřejnost šitý na míru

Co k beachvolejbalu neodmyslitelně patří?

Písčité pláže, nádherné letní sluneční dny a samozřejmě krásné holky v plavkách J. Ano, k beachvolejbalu patří přesně to, co snad každý miluje. Následně si přidejte k potřebnému vybavení samotné plavky, kulatý míč a nějakou síť. Pokud těch pár věcí seženete, stačí se nabít pozitivní náladou a energií a můžete hrát. Říkáte si, že to nemůže být všechno? No, jasně. Další velice důležitou součástí bývá publikum. Nesmírnou výhodou beachvolejbalu ovšem je, že se jedná doslova o tak krásný sport, který přitahuje i naprostou většinu cizích lidí k tomu, aby se na Vás při hraní dívali…. Zejména to tedy platí u pánského publika, kdy se díky holkám v plavkách beachvolejbal stává nesmírně populárním sportem.

Sportem ke zdraví

Obecně není žádnou novinkou, že sportování posiluje fyzickou zdatnost, psychickou mentalitu i imunitní systém. A samozřejmě, že i u beachvolejbalu platí teze “sportem ke zdraví”. Sport, u kterého je potřeba pohyb, není rozhodně k zahození a může Vám pomoci zlepšit Váš život a Vaše životní návyky k lepšímu...

Ze všech těchto důvodů proto nezahálejte, a mrkněte na nový web, který jsme ve spolupráci s PKBVA vytvořili, a třeba si přeci jen k beachvolejbalu najdete i nějakou tu cestičku…

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).