CORONA WEB – využijte efektivně čas strávený v karanténě a pořiďte si od nás nové stránky nebo e-shop

CORONA WEB – využijte efektivně čas strávený v karanténě a pořiďte si od nás nové stránky nebo e-shop

Využijte naší mimořádné nabídky CORONA WEB, díky které můžete získat moderní, plně responzivní stránky na splátky. Zaplatíte jen 12 x 990 Kč bez DPH a stránky jsou úplně Vaše. Pak už jen hradíte běžný hostingový provoz ve výši 84 Kč bez DPH měsíčně. A to není vše, vzhledem k aktuální všeobecně tíživé situaci začnete platit až po třech měsících od předání stránek.

A co od nás vše v rámci balíčku CORONA WEB dostanete?

  1. Plný moderní redakční CMS systém bez omezení
  2. Základní grafický návrh stránek
  3. Základní plnění obsahu o velikosti 5 normostran
  4. Umístění na našich serverech v datovém centru
  5. Dvouhodinové zaškolení pro Vaši následnou plnou správu

Mrkněte na poslední realizace odpovídající tomuto balíčku, které naše společnost tvořila:

S tvorbou internetových stránek máme bohaté zkušenosti a s našimi projekty jste se zcela jistě již na internetu setkali. Mezi naše reference patří např.:

CHCI VLASTNÍ WEB NA SPLÁTKY

Proč si vybrat nás?

Naše společnost dlouhodobě působí ve Frýdku-Místku jako komplexní poskytovatel v oblasti IT služeb. Kromě dlouhodobě nabízených produktů v oblasti servisu IT, prodeje hardware a software, pravidelného servisu a monitoringu nabízíme již více jak 10 let profesionální tvorbu www stránek. Za tuto dobu jsme vytvořili nespočet krásných a praktických stránek. Podívejte se do našich referencí, které obsahují pouze část naší práce. Dnes naše společnost disponuje vlastními specialisty v oblasti UX Designu, SEO a SEM marketingu, copywritingu, mobilních aplikací a programování.

Mluvíme jazykem, kterému nerozumíte?

Nebojte se, chápeme Vás a vše Vám vysvětlíme. Spojí se s vámi náš konzultant a vše podrobně vysvětlí. Následně Vám zašleme kompletní plán projektu včetně cílů a rizik s cenovou nabídkou.

V případě větších projektů pak doporučujeme od našeho UX designéra provedení návrh Wireframe, tak, aby Vaše stránky přinášely uživatelský prožitek a byly praktické pro používání. Na základě Wireframe navrhneme grafiku a po společném odsouhlasení se začne realizovat plně administrovatelný web. Ten je kromě počítačů optimalizovaný i pro všechny druhy mobilních zařízení.

Po vytvoření stránek přichází na řadu plnění obsahu, se kterým Vám pomůže náš copywriter. Ten texty upraví do čtivé formy a přizpůsobí je pro vyhledávače, aby Vaše stránky byly co nejlépe dohledatelné. Těmito kroky pak pozvolně přecházíme do dlouhodobé spolupráce s našimi specialisty v oblasti internetového a sociálního marketingu, kteří neustále sledují a uplatňují trendy v oblastech SEO a SEM.

Pracovníci našeho internetového střediska Vám rádi vyrobí Váš vlastní e-shop, www stránky nebo mobilní aplikaci. Každý projekt je pro nás nová výzva, kde uplatňujeme svou kreativitu, zkušenosti a profesionalitu.

 

Nezávazná poptávka

Kontaktujte naše obchodní oddělení pro nezávaznou konzultaci a nabídku telefonicky 558 644 011 nebo mailem obchod@eabm.cz

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).