Jednoduchý telefon pro hendikepované a seniory

Jednoduchý telefon pro hendikepované a seniory

Máte problém s moderním mobilním telefonem? Nevidíte na displej, tlačítka nejdou stisknout nebo nevyhovuje mobilní provedení pro seniory?

Máme pro Vás řešení, nabízí se jednoduchý telefonní přístroj v kombinací mobilní sítě GSM.

Do zařízení se vloží SIM karta jakéhokoliv mobilního operátora a můžete volat jako ze starého klasického telefonu pevná linka. Výhodou provedení je interní baterie - při výpadku proudu je zařízení stále funkční.

Do vybití baterie je přenosné na místo, kde ho dočasně potřebujete používat. Telefon má zabudovanou externí anténu, která zajišťuje signál GSM i tam, kde běžný mobilní telefon přestal mít signál. Nechybí hlasité handsfree a další funkce telefonu. Vyrábí se ve dvou variantách - bíle a černé provedení.

Náš servis Vám po zakoupení a dodání SIM karty od operátora provede základní konfiguraci a odzkouší plnou funkčnost zařízení. Umíme přístroj nastavit a polepit důležitými telefonními čísly, včetně tísňových.

Aligator T100

aligator t100 white

aligator t100 cerny

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).