Zbojníci v Beskydech

Zbojníci v Beskydech

Zbojníci v Beskydech jsou unikátní stolní hrou, kterou lze získat jedinou cestou - účasti v některé ze soutěží, pro které jsme připravili jedinečný web.

“Společenskou hru pro velké i malé „Zbojníci v Beskydech“ nikde nekoupíš. Byla vytvořena jako speciální odměna pro vítěze připravovaných soutěží a návazných aktivit.“

Stránky projektu:
www.zbojnicivbeskydech.cz

Celkově jsou pro účastníky připraveny 3 soutěže:

  • Poznej Beskydy se zbojníkem Grunikem
  • Namaluj a vyhraj
  • TOP foto/video Beskyd

přičemž soutěže “Poznej Beskydy se zbojníkem Grunikem” a “TOP foto/video Beskyd” probíhají online. V rámci webu jsme připravili systém, který umožňuje upload video souborů až do velikosti 500 MB.

Administrátoři pak mají k dispozici jednoduchý přehled, ve kterém vidí všechny účastníky a nahrané soubory.

Specifikem tohoto projektu pak byl opravdu šibeniční termín cca 14 dnů, který jsme však dokázali splnit i přes další projekty realizované ve stejném termínu.

 

Webové stránky jsou pro nás výzvou.

Máte zájem o moderní www stránky? Neváhejte nás kontaktovat o nezávaznou konzultaci na e-mailu obchod@eabm.cz či telefonicky na 777 027 509.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).