Spolehněte se na produkty ACER

Spolehněte se na produkty ACER

Stále existuje skupina zákazníků, která nedůvěřuje produktům značky Acer, přestože tento výrobce již dávno nepatří k výrobcům low-end zařízení a dnes se řadí ke světové špičce v oblasti výroby notebooků, počítačů a LCD panelů. My sami jsme s těmito produkty nadmíru spokojeni a denně je používáme v naší společnosti. Dnes Vám představíme 3 důvody, proč si vybrat produkty společnosti Acer.

1. On-site záruka

acer onsite zaruka

Společnost Acer nabízí na tzv. on-site záruku - v případě poruchy tak nebudete muset posílat své zařízení do servisu, ale naopak - servisní pracovník dorazí za Vámi a závadu odstraní na místě.

On-site záruku společnost Acer nabízí na notebooky řady TravelMate a Pro Series, na počítače Veriton a profesionální monitory.


 

2. Slib spolehlivosti

acer slib spolehlivosti

Společnost Acer si stoprocentně stojí za kvalitou svých produktů. Proto u profesionálních řad svých produktů garantuje 100% spolehlivost. V případě, že se Vám zařízení porouchá v prvním roce užívání, nejen že Vám jej opraví, ale společnost Acer Vám vrátí 100 % pořizovací ceny zařízení.


 

3. Skvělý servis v Brně

acer servis brno

Společnost Acer disponuje servisním střediskem v Brně, jež se může pyšnit tím, že 94,1 % oprav je provedeno do 5 pracovních dnů. Díky tomu si servisní centrum společnosti Acer vysloužilo v nezávislém průzkumu zákazníků 9,27 z 10 bodů. 

 

Vyzkoušejte produkty Acer

Poptáváte nový počítač či notebook? Rádi Vám nabídneme produkty Acer, se kterými budete nadmíru spokojeni. Pro nezávazné poptávky nás neváhejte kontaktovat na emailu obchod@eabm.cz či telefonicky na 777 027 509.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).