Posílení internetového spoje - Žabeň

Posílení internetového spoje - Žabeň

Vážení klienti, chtěli bychom Vás informovat o významném posílení páteřního spoje ve Frýdku-Místku, zajišťujícího internetovou konektivitu v Žabni. Toto posílení jsme provedli, mimo jiné, na základě našeho monitorovacího systému, jenž zaznamenal občasné snížení rychlosti a kapacity internetového spoje.

Ne vždy však byla snížená rychlost internetového připojení způsobena nedostatečným páteřním spojem, nýbrž dalšími faktory. Mezi tyto faktory nejčastěji patří opotřebení klientských antén, přijímačů a zejména pak i špatnými rozvody v domech či nevhodnými Wi-Fi vysílači. Jako omluvu za dosavadní občasné problémy s rychlostí internetu Vám nabízíme bezplatnou kontrolu Vašich internetových přípojek.

Kontrola bude probíhat vzdáleně z našeho monitorovacího střediska od 15. 5. 2019. Tato kontrola bude zahrnovat měření propustnosti internetové konektivity, update firmware přijímače a případně kontrolu zařízení u Vás doma. Při kontrole bude docházet k občasným výpadkům internetu.

V případě dotazů či připomínek neváhejte kontaktovat naše dohledové centrum buďto telefonicky na 777 027 509 nebo e-mailem na helpdesk@eabm.cz

S pozdravem
tým eABM

Sdílet článek:
Autor:
Martin Holeček

servisní technik / pracovník dohledového centra

 holecek.martin@eabm.cz
 +420 725 560 710

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).