Výroba a servis speciálních a herních PC

Výroba a servis speciálních a herních PC

Naše firma se zabývá ne jen prodejem, ale také servisem PC. Naší specialitou je výroba herních PC na zakázku, dle přání zákazníka.

Ryzen ther

Dnešní doba jde s technologií a zpracování dat kupředu. Na trhu se objevily nové produkty firmy AMD - konkretně se jedná a procesory Ryzen. Ty jsou v testech s konkurencí Intel srovnatelné a také je překonávají, viz procesor Ryzen Threadripper 1950X. Pro běžné pořízení CPU pro herní výkon dostačuje AMD Ryzen 7 2700X.

Zákazník při příchodu na naší prodejnu může svou vizi probrat přímo s technikem a dle přání bude vyhotovena nabídka. Po schválení PC je vyrobeno. Viz níže příklad jak by mohlo vaše PC vypadat, vše záleží na výběru skříně, vzhledu a technického řešení umístění dílu.

Takový počítač Vám zajistí dostatečný výkon pro všechny moderní hry.

 

herni pc

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).