Vše o rekreační oblasti Olešná na jediném webu

Vše o rekreační oblasti Olešná na jediném webu

Z webového studia eABM jsme uvolnili do provozu další webovou prezentaci - olesnafm.cz. Tento web umožňuje návštěvníkům poznat jednu z nejhezčích oblastí města Frýdku-Místku, rekreační zónu přehrady Olešná.

 

olesnafm full

 

Spousta informací přehledně a rychle

Návštěvník na webu nalezne seznam restaurací, půjčoven loděk či sportovního vybavení nebo možností ubytování v bezprostřední blízkosti přehrady Olešná. U každé lokality je k dispozici mapka s vyznačenou polohou.

Kromě toho se návštěvník dozví informace o různých aktivitách, které lze v oblasti provozovat. Od možnosti zapůjčení loďky, přes plavání v přehradě nebo aquaparku, až po bowling či in-line na úžasné dráze kolem přehrady nebo pěší turistiku.

Součástí webu je kompletní polská jazyková mutace a přehledná orientační mapka s vyznačenými lokalitami, cyklostezkou a vrcholy Beskyd.

 

Prezentace se nachází na adrese olesnafm.cz.

Zaujala Vás naše tvorba?

Pokud máte zájem o kvalitní webové stránky podle Vašich představ nebo se Vám zdá, že by Váš aktuální web potřeboval oživit, upravit nebo kompletně zrenovovat, neváhejte a kontaktujte nás e-mailem na adrese obchod@eabm.cz nebo telefonicky na čísle +420 777 027 509.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).