Zavěste si TV na stěnu a použijte speciální držák s ramenem

Zavěste si TV na stěnu a použijte speciální držák s ramenem

Každý zná standardní podstavec při zakoupení nové TV a někdy si člověk láme hlavu, jak umístit TV ve své nové obývací stěně. Existuje několik možností řešení.

První z nich je smířit se standardním podstavcem. Druhou z možností je zakoupit pevný držák pro zavěšení TV na stěnu. Třetí možnost je pořízení speciálního variabilního držáku s výsuvným ramenem.

Tuto třetí možnost je vhodné realizovat při potřebě sledovat TV z několika různých míst v pokoji. Výhodou tohoto držáku je velmi variabilní vysunuti a vyklopení TV dle potřeby. Doporučujeme držák značky ARCTIC TV Flex L TV.

ica

Mezi jeho výhody patří:

  • Plná pohyblivostí pro dokonalý výhled z každého pohledu
  • Vhodnost pro televize 49-80"
  • Vysoká nosnost až 60kg
  • Bezpečné držení díky zamykacímu systému
  • Vodováha pro jednoduchou a rychlou instalaci

ica

ica

Naši technici Vám velmi rádi poradí a pomohou s výběrem i montáži. Také dokážeme navrhnout multimediální řešení pro vaši domácnost - internet, wi-fi, diskové úložiště k přehrávání filmů, kamerový systém, zálohování dat a spoustu dalších věcí týkajících se moderní domácnosti.

Poptejte nyní

Telefonicky na 777 027 507 nebo mailem na obchod@eabm.cz

Naše společnost Vám dále nabízí:

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).