Renovace tonerů se vyplatí

Renovace tonerů se vyplatí

Stále nevíte, zda se vyplatí zakoupit si renovovaný toner? Co znamená renovace?

pexels photo 85689

Co je alternativní kazeta a jak probíhá její výroba?

Alternativní (kompatibilní) tisková kazeta je nová vyrobená kazeta, která má veškeré komponenty nové a nepoužité. Jediné, co není zcela nové, je tzv. "tělo" kazety (plastový obal).

Nicméně i tento díl je podroben přísné kontrole při výběru vhodnosti použitelnosti. Tyto kazety vyčistíme, zkontrolujeme a poté osadíme výhradně novými komponenty. Následně každá kazeta, která opouští výrobu, je otestována a následně zajištěna sealem a čipem. Na expedici se poté kazeta polepí příslušnými polepkami, vloží do vzduchem plněného ochranného obalu a nakonec zabalí do krabice. Takto připravená tisková kazeta je připravena k expedici.

Co je renovace tiskové kazety a jak probíhá její renovace?

Renovace tiskové kazety probíhá dvojím způsobem. Buď od zákazníka vyzvedneme prázdnou vypsanou kazetu, nebo pro renovaci použijeme kazetu z našich skladových zásob. Samotná renovace tiskové kazety začíná rozebráním a vyčištěním dle technologického postupu, kde vyškolený technik posoudí, které komponenty je potřeba vyměnit a které mohou být opakovaně použity. Po zrenovování je kazeta odevzdána na nezávislé otestování a dále je postup stejný jako u alternativní kazety.

Jaký je rozdíl mezi alternativní a renovovanou kazetou?

Hlavním rozdílem mezi oběma kazetami, je to, že u alternativní kazety se jedná o 100% nový výrobek.

Renovováním nebo zakoupením alternativní kazety nejen ušetříte peníze za dražší originály, ale také podpoříte ekologii.

Naše dodávky je možno realizovat v režimu tzv. "Náhradního plnění" dle zákona o zaměstnanosti č.435/2004sb. na základě vzájemné dohody.

U všech kazet garantujeme stejnou výtěžnost (počet vytištěných stran) jako u kazet originálních. Výtěžnost kazet se testuje dle principů a normy ISO/IEC 19752.

Součástí záruky za tiskové kazety je převzetí veškerých platných záručních podmínek za tiskárny a kopírky našich obchodních partnerů, včetně poskytování záručního a pozáručního servisu na tato zařízení.

Na dodávaný spotřební materiál poskytujeme následující záruky:

  • 24 měsíců na originální kazety
  • 36 měsíců na renovované kazety
  • 48 měsíců na kompatibilní kazety
  • doživotní záruku na mechanické části kazety

 

Kontaktujte nás nebo rovnou navštivte náš showroom. Při stálých odběrech poskytujeme bonusový program nebo množstevní slevy. Těšíme se na spolupráci.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).