Tiskněte, kopírujte a skenujte s PIXMA TS

Tiskněte, kopírujte a skenujte s PIXMA TS

Rozšířili jsme nabídku tiskáren Canon o modely PIXMA TS. Představujeme dokonalou domácí barevnou tiskárnu TS5050, kompaktní TS6050 s řadou možností připojení a multifunkční fototiskárnu TS8050.

PIXMA TS8050

Nový design, rychlejší výsledky.

Nemusíte čekat, abyste viděli výsledky své kreativity. Každá funkce je dosažitelná pouhým klepnutím díky přednímu panelu s automatickým naklápěním a integrované 10,8cm (4,3”) dotykové obrazovce. Díky nově vytvořenému uživatelsky přívětivému rozhraní je tisk rychlý a zábavný. Zjednodušené možnosti nabídek a displej tiskárny nabízí snadný přistup ke všemu, co potřebujete, od základních funkcí po tisk z karty SD. Systém šesti samostatných inkoustů, včetně šedého, zlepšuje vyjádření stínů, snižuje zrnitost a tiskne fotografie v sytých barvách a dokumenty s ostrými texty.

  • Podpora smartphonů, tabletů i skenování do cloudu.
  • Dva podavače pro současné vložení běžného a fotografického papíru.
  • Bezokrajový tisk, fotografie 10×15 za pouhých 21 sekund. 

Canon PIXMA TS8050

PIXMA řady TS6050

Rychlý a kvalitní tisk fotografií a dokumentů.

Kompaktní malá tiskárna, skener a kopírka s 7,5cm (3”) intuitivní dotykovou obrazovkou. Vytvářejte krásné fotografie a ostré textové dokumenty pomocí USB kabelu nebo připojení Wi-Fi. Technologie inkoustového tisku FINE a pět samostatných inkoustů Canon znamená pohodlnou obsluhu, nižší náklady a skvělé výsledky. Pomocí služby Canon PIXMA Cloud Link se připojte k síti Instagram a tiskněte čtvercové fotografie díky podpoře čtvercového média Canon Photo Paper Plus Glossy II 13 × 13 cm.

  • Volitelné inkousty XL s vysokou výtěžností.
  • Fotografie 10×15 cm za pouhých 39 sekund.
  • Čtvercový papír a dvojitý podavač.

Canon PIXMA TS6050

PIXMA řady TS5050

Elegantní a ekonomická.

Tiskárna má vestavěnou technologii Wi-Fi, což znamená, že můžete tisknout z chytrého zařízení nebo počítače se systémem Android, iOS, Google Cloud Print a Windows 10 Mobile. Můžete také sdílet své oblíbené okamžiky z fotoaparátu s technologií Wi-Fi nebo pomocí vestavěného slotu pro karty SD. Získáte rychlý přístup k funkcím skenování, kopírování a tisku díky snadno nastavitelnému přednímu panelu a 7,5 cm displeji LCD. Inovativní zadní podavač papíru umožňuje tisknout fotografie bez okrajů doma za méně než 40 sekund. Je rychlá a snadno použitelná díky inovovanému uživatelskému rozhraní.

Vyzkoušejte útlé a prostorově úsporné zařízení o 40% menší než předchozí modely. Díky důmyslnému využití kontrastních povrchů, zaoblených rohů a zužujících se obrysů vypadá tato už tak malá tiskárna ještě menší.

Canon PIXMA TS5050

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).