Nové profesionální notebooky Acer TravelMate P249&P259

Nové profesionální notebooky Acer TravelMate P249&P259

 

 

01 imm280px B

Optimální výkon

Díky 6. a 7 generaci procesorů Intel® Core™, která zajišťuje lepší výkon i odezvu, se notebooky TravelMate P249 a P259 skvěle hodí pro řešení každodenních obchodních aktivit. Navíc uživatelé díky dedikované grafické kartě NVIDIA® GeForce® 940M* a až 32 GB paměti DDR4 snadno zvládnou editaci videa i retušování fotografií. Konfigurace s SSD disky ještě více zvyšují produktivitu práce.

Díky 720p HDR webkameře kombinované s vestavěným digitálním mikrofonem a extrémně jasným a hlasitým zvukem z reproduktorů Acer TrueHarmony™ zajišťují notebooky TravelMate P249 a P259 dokonalé webové konference. To je důvodem, proč získaly certifikát Skype for Business.

Integrovaná správa a zabezpečení

Dotykový senzor otisků prstů* spolupracuje s funkcí Windows Hello a umožňuje tak uživatelům rychlý přístup k datům na notebooku, aniž by si museli vytvářet či zapamatovávat hesla.

Notebooky TravelMate P249 a P259 jsou také dodávány s užitečnými nástroji pro správu a zabezpečení, které pomáhají IT manažerům zjednodušit celkovou údržbu notebooku. Modul Trusted Platform Module (TPM) 2.0 poskytuje hardwarovou ochranu dat.

02 imm280px A

Výkonnost a produktivita

Notebooky TravelMate P249 a P259 uživatelům umožňují připojit až tři nezávislé monitory a bez námahy se pohybovat v otevřených dokumentech a aplikacích. Navíc displeje s rozlišením buď Full HD (1 920 × 1 080 px) nebo HD (1 366 × 768 px) poskytují živé barvy a optimální kontrast i venku díky technologii Acer ComfyView™.

K dispozici je také volitelná podsvícená klávesnice*, takže mohou uživatelé pracovat i ve tmavém prostředí, což přináší maximální efektivitu práce. Unikátní textilní vzor na zadní straně víka a na spodku základny nejenže pomáhá zabraňovat poškrábání povrchů, ale je také protiskluzový, díky čemuž se notebooky pohodlněji drží.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).