ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium je nejvyšší produkt v naší nabídce společnosti ESET. Oproti ESET Smart Security nabízí dvě funkce navíc: Šifrování dat Správce hesel

Nové funkce ve verzi 10

Ochrana před útoky pomocí skriptů
Ta detekuje skripty, které se snaží k útoku využít Windows PowerShell. Detekuje také JavaScriptové útoky v prohlížečích Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer a Microsoft Edge.

Ochrana webkamery
Monitoruje všechny procesy a aplikace běžící na počítači a upozorní uživatele na neočekávané použití webové kamery.

Ochrana domácího routeru
Umožňuje otestovat domácí router na různé zranitelnosti, jako je slabé heslo nebo neaktuální firmware. Nabízí seznam aktuálně připojených zařízení a uživatel je může pro lepší přehlednost řadit do různých kategorií (např. smartphony).

ESET Secure Data (Šifrování dat)
Umožňuje šifrovat soubory a výměnná média, jako jsou USB disky, pro dosažení maximálního zabezpečení Vašich dat. Chrání tak data při krádeži nebo ztrátě zařízení (USB, počítače, notebooku) a umožňuje i jejich bezpečné sdílení.

ESET Password Manager (Správce hesel)
Využívá AES-256 šifrování - světový standard který je používán i armádou - k ukládání a předvyplnění všech Vašich hesel. Jediné co potřebujete, je pamatovat si hlavní heslo. Také dokáže generovat a ukládat extra silná hesla, kdykoliv je potřebujete.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).