Pozvedněte grafický výkon na novou úroveň s produkty Acer a grafikou Intel® Iris™

Pozvedněte grafický výkon na novou úroveň s produkty Acer a grafikou Intel® Iris™

Notebooky Acer s grafikou Intel® Iris™ přinášejí nevídaný grafický výkon:

  • Špičkové herní zážitky na tenkých zařízeních, včetně až o 50 % lepšího 3D výkonu ve srovnání s předchozími generacemi procesorů.
  • Podporu obrazovek s vysokým rozlišením, a to i obrazovek s rozlišením Ultra HD 4K.
  • Vysoký výkon s nižší spotřebou energie při tvorbě a přehrávání médií díky vůdčí pozici společnosti Intel v oblasti podpory kodeků médií a technologii Intel® Quick Sync Video.

Více informací o grafice Intel® Iris™ najdete ZDE

 

Aspire F 15

Acer Aspire F 15

Notebooky Aspire F 15 s výkonnými procesory Intel® Core™  nabízí spoustu atraktivních funkcí a možností v kombinaci s nově vytříbeným vzhledem. Jsou vybaveny superrychlou bezdrátovou technologií 802.11ac, touchpadem Precision Touchpad a přináší podmanivé obrazové i zvukové zážitky.

Acer Aspire E 15

Notebooky Aspire E15 s výkonnými procesory Intel® Core™  jsou vybaveny rychlejším bezdrátovým připojením nebo  vysokorychlostní systémovou pamětí DDR4. Díky dlouhé výdrži na baterii se obejdou bez připojeného napájení až 12 hodin.

Aspire E 15

Aspire V13 Windows

Acer Aspire V 13

Notebooky  Aspire V 13 disponují výkonnými procesory Intel® Core™, až 16 GB paměti a výdrží baterie až na 8 hodin, což vám zaručí produktivitu i bez přístupu k napájení.

Acer Aspire V 15

Notebooky Aspire V 15 jsou vybaveny výkonnými procesory Intel® Core™, až 16 GB systémové paměti a klasickým pevným diskem nebo hybridním SSHD. Díky tomu budete mít k dispozici spoustu výpočetního výkonu pro práci, zábavu a skutečný multitasking.

Aspire V15 Windows 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).