Chytré přepínače řady Networking X

Chytré přepínače řady Networking X

Požadavky moderních virtualizovaných sítí splní odolné přepínače Dell Networking X s vysokou hustotou a úplnou sadou funkcí pro velké i malé firmy.

Dell Networking řady X

Elegantní rozhraní a pohodlná správa, úspora času díky inteligentním funkcím.

Snadná správa kancelářské sítě přepínači 1GbE a 10GbE, které nabízí funkce třídy enterprise-class a intuitivní grafické uživatelské rozhraní pro správu. Intuitivní grafické uživatelské rozhraní (GUI) přepínačů Dell Networking řady X usnadňuje správcům sítí nastavení a správu. Návrh všech jeho součástí – od navigace přes struktury nabídek po nápovědné tipy – vychází z rozsáhlých testů použitelnosti a byl inspirován způsobem uvažování a práce profesionálních informatiků. Rozhraní je proto velmi snadno použitelné pro pravidelné i příležitostné uživatele. S řadou Networking X si snadno poradíte s integrací do vaší sítě.

  • Rychlá konfigurace a vyladění výkonu sítě s účelně navrženými nástroji a průvodci.
  • Automatizovaná optimalizace provozu – k dispozici jsou myší ovládané dávkové rutiny pro konkrétní aplikace, jako je například jednotná komunikace.
  • Lepší přehled s podrobným ovládacím panelem – jednotné a přizpůsobitelné zobrazení běžných úloh, výstrah, stavu portů a vizualizace sítě.
  • Rychlejší osvojení pomocí dobře známých příkazů a výstrah podobných pro počítače i servery.
  • Lepší přehled o síťovém provozu a podpora odstraňování problémů snižuje riziko výpadků sítě.
  • Možnost sledování a řešení potíží pomocí „akčního monitorování“, řízeného a systematického pracovního postupu od identifikace problému po jeho vyřešení.
  • Omezení chyb konfigurace a eliminace dodatečných kroků s využitím víceportových dávkových rutin a profilů portů pro běžná zařízení.
  • Optimalizace cloudových služeb a místních síťových aplikací pomocí funkcí zabezpečení a možností stanovení priorit provozu.

Dell Networking X

Vyberte si vhodný přepínač pro vaši síť. Vyberte si z široké nabídky modelů s bohatými funkcemi a různým počtem portů. Modely s napájením PoE (Power over Ethernet) a PoE+ umožňují flexibilnější nasazení s možností připojení, automatické konfigurace a napájení telefonů, fotoaparátů, kompaktních přepínačů a dalších síťových zařízení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).