W2000, projektor s titulem

W2000, projektor s titulem

V rámci prestižních cen EISA získal DLP projektor W2000 titul „Evropský projektor pro domácí kino 2016-2017“.

BenQ W2000

Evropský projektor pro domácí kino 2016-2017.

BenQ W2000 dokazuje, že obraz filmové kvality lze dosáhnout za dostupnou cenu – tento Full HD DLP projektor nabízí video ostré jako břitva, překypující detaily a obraz o úhlopříčce 254 cm dokáže promítnout ze vzdálenosti pouhých 2,5 m. Vysoký světelný výkon spolu s rozsáhlým kontrastem bude vhodný jak pro dobře osvětlené prostředí, tak pro zatemněnou místnost. Profesionální úroveň kalibrace a parametry splňující náročnou normu REC.709 zaručují realistické a živé barvy a přirozené zobrazení  pleťovky, které obvykle známe z projektorů za dvojnásobek ceny. W2000 je připraven pro zábavu i v 3D. A pokud potřebujete flexibilní řešení instalace, BenQ nabízí možnost dokoupit bezdrátovou sadu pro připojení bez kabelů.

BenQ W2000 EISA Award

Asociace EISA

EISA znamená European Imaging and Sound Association. Jsou nezávislí a jejich se ocenění poskytují výlučně na základě vlastních důkladných a korektních redakčních recenzí a testů. EISA je jedinečné sdružení bezmála 50 specializovaných zájmových časopisů z 23 evropských států v oborech Hi-Fi, TV pro domácí kino a Video, Fotografie, Elektronika pro auta, Audio v domácím kině a Mobilní přístroje.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).