Vostrá tvář nových desktopů 3x50

Vostrá tvář nových desktopů 3x50

Využijte cenově výhodného nákupu desktopových sestav Vostro 3250 v provedení Small Form Factor a mini tower Vostro 3650 – hodí se pro práci i zábavu. Na všechny sestavy platí tříletá záruka Next Business Day.

Vostro 3650

Vostro 3650 3250Šetří prostor bez omezení výkonu.

Získejte zpět téměř polovinu místa na pracovním stole díky počítači Vostro v provedení mini-tower. Díky našemu revolučnímu designu neztratíte výkon, funkce ani spolehlivost. Prošel špičkovým testováním kvality, můžete si tedy být jisti, že je dobře vybaven pro dlouhodobé používání ve vaší firmě.

Vysoký výkon a úspornost – vybavte svou firmu a svou práci výkonem nejnovějších procesorů Intel® a až 16 GB vysokorychlostní paměti RAM. Vše potřebné budete mít stále po ruce – desktop je vybaven až 2TB pevným diskem, podporuje až 6TB pevný disk. Mezi další pozitiva patří škálovatelnost, snadný multitasking, podpora více displejů, nový ventilační systém i filtr redukující prach.

Windows 10 Pro – nejlepší kombinace funkcí systému Windows, které znáte, a nových vylepšení, která si zamilujete. Nyní si můžete zakoupit vybrané konfigurace nebo zdarma upgradovat na všech počítačích Dell.

Vostro 3250

Kompaktní a vybavený funkcemi.

Je nabitý výkonem, ale nový ventilační systém udrží váš systém chladný. Pracujte celý den rychle a pohodlně díky nejnovějším procesorům Intel® a až 8 GB vysokorychlostní paměti RAM, které poskytují vysoký výkon a spolehlivou výkonnost. Díky integrované technologii WiFi nebo gigabitovému ethernetovému připojení budete stále ve spojení pro přenos důležitých podnikových dat.

Rychlejší multitasking – spouštějte více aplikací rychleji a užijte si ostrý a kvalitní obraz všech aplikací od tabulek aplikace Excel až po úpravy videa díky až 2GB volitelné samostatné grafické kartě. S velkým úložným prostorem (až 2TB pevný disk) můžete bez obav z nedostatku místa ukládat a přistupovat k prezentacím, dokumentům a médiím.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).