Armor Z2, router bez hranic

Armor Z2, router bez hranic

Trápí vás zbytečné prodlevy při hraní her? Společnost ZyXEL uvádí na trh nový dvoupásmový bezdrátový gigabitový router Armour Z2 C2600 s technologií MU-MIMO, takže můžete hrát a streamovat na maximum.

Armour Z2

ZyXEL Armour Z2

Je určen milovníkům her a streamování, a proto na trh přichází s 1,7 GHz dvoujádrovým procesorem a technologií MU-MIMO/StreamBoostTM. Výsledkem je 3× vyšší rychlost Wi-Fi standardu 802.11ac pro větší počet Wi-Fi zařízení současně.

Čtyři nastavitelné antény routeru Armor Z2 s funkcí beamforming umožňují přesné zamíření Wi-Fi signálu na vaše zařízení dokonce i tehdy, když se s nimi pohybujete. Pro ještě rychlejší připojení můžete své herní konzole nebo chytré televize s routerem spojit přes jeho ethernetové porty. Armor Z2 zaujme nejen svým nekompromisním vzhledem, ale také úplně novým řešením chlazení, díky němuž se router nezahřívá a nehlučí, i když právě hrajete na plný plyn.

„Uživatelé dnes mají k dispozici celou řadu Wi-Fi zařízení. Při jejich souběžném provozu je však brzdí omezená šířka pásma a časové prodlevy,“ dodává Chin-Ru Lin, viceprezident obchodní jednotky ZyXEL Smart Living. „Armor Z2 je špičkový router standardu 11ac s technologií MU-MIMO, díky němuž uživatelé mohou bez omezení výkonu a mobility současně hrát hry, sledovat videa na YouTube a Netflixu a stahovat velké soubory.“

Společnost ZyXEL k routeru Armor Z2 nabízí bezplatné aplikace ZyXEL ONE Connect a ZyXEL Photo pro snadnější správu domácích sítí přes mobilní zařízení. Pomocí těchto aplikací lze aktivovat rodičovský zámek a přístup hostů k Wi-Fi, zálohovat fotografie na připojených zařízeních a testovat rychlost připojení.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).