Domácí Wi-Fi na max

Domácí Wi-Fi na max

Bezdrátový dvoupásmový gigabitový router a extender NBG6815 představuje nové řešení pro lepší Wi-Fi pokrytí domácnosti.

ZyXEL NBG6815

ZyXEL NBG6815ZyXEL představuje nové řešení v podobě MU-MIMO Wi-Fi routeru a extenderu standardu 802.11ac pro maximální Wi-Fi pokrytí celé domácnosti a lepší a snadnější konektivitu. S rostoucím počtem chytrých zařízení stoupá i význam Wi-Fi, kterou některé domácnosti už považují za stejnou nezbytnost k modernímu životu jako plyn, elektřinu a vodu. ZyXEL proto přichází s řešením, které celou domácnost pokryje rychlou gigabitovou Wi-Fi sítí. Tímto řešením je bezdrátový dvoupásmový gigabitový AC2200 router NBG6815 s technologií MU-MIMO v kombinaci s bezdrátovým dvoupásmovým gigabitovým přístupovým bodem/extenderem Armor X1, který je kompatibilní se standardem 802.11ac a využívá technologii MU-MIMO.

Pro optimální využití pásma ke streamování videa v rozlišení 4k a k hraní her dosahují modely NBG6815 i Armor X1 díky 4x4 streamům gigabitové Wi-Fi rychlosti standardu 802.11ac. Po připojení k širšímu pásmu, které dokáže současně a bez zpomalení obsluhovat více zařízení, mají uživatelé pocit, jakoby z ucpané okresní silnice najeli na prázdnou dálnici. Minimalistické provedení v bílé barvě a se zabudovanou anténou snadno zapadne do moderního interiéru. Díky nenápadnému vzhledu není nutné zařízení nijak skrývat, což přináší lepší signál a méně zásahů do domácnosti.

K automatické konfiguraci domácí sítě uživatelům slouží aplikace ZyXEL ONE Connect™. Hračkou je i dočasný přístup hostů k Wi-Fi, který lze řídit pouhým jedním kliknutím. Uživatelé mohou síť spravovat, aniž by vůbec museli zapnout svůj laptop.

Aplikace ZyXEL ONE Connect™, router NBG6815 a přístupový bod/extender Armor X1 patří mezi nezbytné vybavení chytrých domácností v digitálním věku. Důkazem toho je i skutečnost, že jim taiwanská vláda udělila 23. a 24. výroční cenu Taiwan Excellence Awards.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).