Výkonné a naleštěné novinky A55x

Výkonné a naleštěné novinky A55x

Notebooky Lifebook A555 a A556 s nejnovější technologií procesorů a pamětí představují spolehlivé pomocníky vhodné pro každodenní práci doma i v kanceláři.

Fujitsu Lifebook A555, A556

Díky funkci trvale dostupného nabíjení z portu USB lze mobilní zařízení nabíjet i při vypnutém notebooku. Rozhraní WLAN a Bluetooth a klávesnice s blokem číselných kláves zajistí maximální mobilitu a pohodlí při práci.

Antireflexní obrazovka s úhlopříčkou 15,6” (39,6 cm) nabízí komfortní zobrazení i ve venkovních podmínkách. Rozhraní HDMI umožní sledovat média na televizní obrazovce. Výhodou je dlouhá výdrž baterie.

Dvouletá záruka Collect & Return, s možností rozšíření na 3 roky on-site.

Fujitsu Lifebook A5551

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).