Mechanické klávesnice nejen pro hraní

Mechanické klávesnice nejen pro hraní

Jste zvyklí psát na psacím stroji a velmi citlivá klávesnice u počítače nebo notebooku Vám dělá problém? Máme pro Vás řešení.  

 

V poslední době jsme se setkali ze zajímavým jevem. Na elektronické řešení přechází pomalu už i ti nejzatvrzelejší zastánci starých technologií nebo psacích strojů.  Tito náročnější uživatelé mají problémy s používáním klasické membránové klávesnice, vyplatí se, proto sáhnou po mechanické klávesnici.

U běžných klávesnic dochází při psaní k velkému množství překlepů a to díky velmi citlivosti. Stačí jen nepatrně zapřít do jiného písmenka a chyba je na světě.

 

Řešení se náhodou našlo v herním světě, jedná se o mechanickou klávesnici.  Ta je sice podstatně dražší, ale kromě jiných výhod má mnohem delší životnost. Hned na první pohled či prozkoumání je mnohem bytelnější a pro uživatele, kteří jsou zvyklí psát na „mechanickém“ psacím stroji je i samotná reakce kláves při stisku mnohem příjemnější a lze se tak vyvarovat nechtěným překlepům. V případě polití či jiného poškození se dá klávesnice celkem dobře rozebrat a vyčistit nebo prostě jen vyměnit libovolnou poškozenou klávesu.

 

mechanicka klavesnice

 

Cena klávesnic se na trhu pohybuje od 1500Kč bez DPH.

Pokud budete potřebovat poradit s výběrem mechanické klávesnice, nebo libovolného IT příslušenství, neváhejte navštívit naší prodejnu.

Sdílet článek:
Autor:
Zaoral Jiří

servisní technik

 zaoral.jiri@eabm.cz
 

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).