Profesionální velkoformátové displeje E-série

Profesionální velkoformátové displeje E-série

Displeje E-série nabízí širokou škálu nákladově efektivních řešení pro oblast digital signage, vzdělávání a konferencí. Více signálových vstupů, integrované reproduktory, jakož i tenké a lehké provedení, zajišťují jejich snadnou přepravu, montáž a instalaci.

NEC E-série

Portfolio public displejů E-série je rozděleno na menší modely pro oblast digital signage a větší modely vhodné např. pro konference. Řada zahrnuje osm modelů displejů, ve velikosti od 32” do 90”. Všechny displeje jsou navrženy tak, aby se snadno integrovaly v oblasti retailu i ve vzdělávacím a konferenčním prostředí a zároveň umožnily jednoduché digital signage řešení spočívající v možnosti přehrávání reklamního obsahu pomocí vestavěného USB playeru.

Větší displeje E-série s úhlopříčkou od 70” do 90” jsou ideální pro firemní prostředí, do konferenčních a jednacích místností. Tyto velkoformátové displeje nabízejí řadu profesionálních funkcí, jako je Point Zoom a Browser Control a lepší vizuální zážitek, který zvyšuje spolupráci a produktivitu.

Všechny modely řady E lze snadno integrovat do stávajících AV infrastruktur pro retail a do firemního i vzdělávacího prostředí. Pro jednodušší ovládání a větší efektivitu podporují větší modely E-série NEC Management Software NaViSet Administrator 2. To umožňuje naplánovat a na dálku přes síť spravovat všechna připojená zařízení.

NEC Display Solutions Europe poskytuje na tyto displeje kompletní tříletou záruku, včetně podsvitu, systémem Door-to-Door.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).