Metylovice.cz – nové stránky obce

Metylovice.cz – nové stránky obce

Naše internetové středisko dokončilo jeden z dalších rozsáhlejších projektů a myslíme, že se moc povedl. Krásná podhorská obec Metylovice se nyní může pochlubit novými, moderními a plně rosponibilními a administrovatelnými stránkami.

Naše společnost neváhala a ihned kývla na výzvu obce Metylovice vytvořit nové moderní stránky. Naši specialisté díky zkušenostem z realizací obecních stránek jiných měst, jako jsou například havirov-city.cz, mohli nabídnout zkušenosti a vysokou profesionalitu v dodržení povinností obce, internetových standardů a povinností týkající se přístupnosti webu a Blind Friendly Webu dle zákona č. 365/2000 Sb. Samozřejmostí jsou pak speciální moduly, jež 100% splňují legislativu, jako je například vedení elektronické úřední desky.

 

Nemalou zajímavostí jsou moduly pro zobrazení rozhlasu nebo poloautomatické odesílání novinek newsletterem. Stránky jsou postaveny na nejmodernější platformě s vlastní administrací a plně upraven pro mobilní zařízení.

 

K novým stránkám náš projektový tým vytvořil i stránky na sociální síti Facebook a originální šablonu pro pravidelný newsletter určený občanům obce.

 

Jak se Vám líbí tyto nové stránky obce?


Metylovice.cz – nové stránky obce

Sdílet článek:
Autor:
Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

 kocian.vojtech@eabm.cz
 

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).