Připojený host, spokojený host

Připojený host, spokojený host

Unifikovaný přístupový bod NWA5123-AC slouží k rychlému a spolehlivému Wi-Fi připojení standardu 802.11ac v hotelích a kancelářích, čímž přispívá ke spokojenosti hostů a produktivitě zaměstnanců.

ZyXEL NWA5123-AC

ZyXEL NWA5123 ACZ nedávného průzkumu provedeného provozovatelem stránek Hotels.com vyplývá, že téměř třetina hostů považuje bezplatnou Wi-Fi za rozhodující faktor při výběru hotelu. Podobně významnou roli Wi-Fi hraje i na pracovištích, přičemž výsledky průzkumů poukazují na to, že již v roce 2017 budou svá osobní zařízení v práci používat zaměstnanci 90 % organizací.

V reakci na rostoucí oblibu Wi-Fi, uvádí na trh společnost ZyXEL unifikovaný přístupový bod NWA5123-AC, který nabízí spolehlivou a rychlou dvoupásmovou Wi-Fi standardu 802.11ac. Díky jedinečné optimalizované anténě, dynamické volbě kanálu, vyrovnávání datové zátěže a technologii pro chytré řízení klientů dosahuje tento přístupový bod rychlosti přenosu dat až 1,2 Gbps (kombinovaná rychlost přenosu dat) a až 1,3× vyššího výkonu než starší modely.

Od unifikovaných přístupových bodů řady NWA5120 nový model převzal nenápadný vzhled ve tvaru detektoru kouře a integrovanou anténu, díky čemuž snadno zapadne do moderního kancelářského nebo hotelového prostředí. Zachování stejného designu navíc uživatelům, kteří chtějí své současné přístupové body řady NWA5120 vyměnit za model NWA5123-AC, ušetří náklady na příslušenství. LED kontrolku přístupového bodu lze vypnout, aby její blikání nepůsobilo ve tmě rušivě.

„Svým výkonem a provedením je přístupový bod NWA5123-AC ušit na míru provozovatelům hotelů a kanceláří, kteří chtějí instalovat nebo přejít na Wi-Fi standardu 802.11ac,“poznamenává Martin Bratičák, Head of Channel CEE společnosti ZyXEL.„Kvalitní a spolehlivá Wi-Fi je klíčem k větší spokojenosti zákazníků a angažovanosti zaměstnanců, přičemž NWA5123-AC je tím správným nástrojem k dosažení tohoto cíle.“

Unifikované přístupové body ZyXEL mohou fungovat samostatně nebo být řízeny kontrolerem a jejich provoz lze flexibilně přepínat dle potřeb organizace. Společnost ZyXEL nabízí komplexní portfolio bezdrátových přístupových bodů řad Standalone, Unified a Unified Pro přizpůsobených požadavkům různě velkých organizací z různých odvětví.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).