Skylake, první vlaštovky E460, E560

Skylake, první vlaštovky E460, E560

Notebooky ThinkPad E460, E560 představují první vlaštovku v Lenovo SMB portfoliu vybavenou novou generací procesorů Intel Skylake.

Výhody nové generace Skylake

  • Výrazný generační posun technologií;
  • vyšší výkon a zároveň nižší spotřeba;
  • větší výdrž na baterii, což umožní pohodlnější život s vaším notebookem.
Tip pro vás od nás

ThinkPad E560 (20EV000QMC)

ThinkPad E560Intel Core i5-6200U, 4GB, 500GB-7200, 15,6” Full HD IPS matný displej, AMD Radeon R7 M370 Graphics 2GB, DVD±RW, Windows 7 Pro + Windows 10 Pro

Na jedno nabití baterie můžete pracovat až 9 hodin, tedy téměř celý den.

Rozšiřte možnosti využití napájecího kabelu.Technologie OneLinkpředstavuje jedinečné rozhraní, které zjednodušuje konektivitu použitím jednoho kabelu připojeného k dokovací stanici ThinkPad OneLink Dock. Dokovací stanice OneLink obsahuje porty USB 3.0 a porty pro video, gigabitový Ethernet a audio. Současně umožňuje také nabíjení notebooku.

S notebookem můžete provádět webové konference ve špičkové kvalitě. 720p HD webkamera s širokým úhlem záběru, vysokou citlivostí při nízkém osvětlení a funkcí sledování obličeje umožňuje spolu s dvojicí mikrofonů s funkcí potlačení šumu snadno provádět soukromé i konferenční hovory přes VoIP. Praktická multimediální tlačítka navíc nabízí snadný a rychlý přístup k ovládacím prvkům mikrofonu, reproduktoru a webkamery.

Můžete být v klidu, protože budete vědět, že vaše data i hardware jsou chráněny mnoha funkcemi, jako jsou například zámek Kensington® a čtečka otisků prstů.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).