Oceněný router Armor Z1

Oceněný router Armor Z1

Dvoupásmový Wi-Fi router ZyXEL Armor Z1 s podporou standardu 802.11ac příznivě přijali zákazníci i odborná veřejnost.

ZyXEL Armor Z1

S maximální propustností bezdrátové sítě na úrovni 2 350 Mb/s, je jedním z nejrychlejších Wi-Fi routerů na současném trhu. Společně s gigabitovými ethernetovými porty představuje AC Wi-Fi nejlepší kombinaci pro náročné uživatele video streamingu v rozlišení 4K (Ultra HD) či on-line počítačových her, kteří ve své síti provozují velký počet různých zařízení.

armor z1 oceneni

Výkon routeru prověřili ve svých recenzích také redaktoři IT magazínů a webů CHIP, Computer, Touch IT, PC Revue, DigitalPortal.sk, hdworld.cz nebo tech.ihned.cz, od kterých Armor Z1 získal ocenění za vysoký výkon při přenosu dat i extrémní kvalitu signálu Wi-Fi.

Výborných výsledků v praktických testech dosahuje Armor Z1 především díky dvoujádrovému procesoru, čtyřem výkonným anténám, a rovněž technologiím pro inteligentní řízení datového provozu (QoS) na základě náročnosti využívané aplikace a korekci vyzařovacího svazku (Beamforming) pro ideální pokrytí všech klientských zařízení signálem Wi-Fi. Router vysílá v pásmech 2,4 a 5 GHz a pro jeho vzdálenou správu lze použít aplikaci One Connect pro zařízení s Androidem a iOS.

„Podporu vysokorychlostního bezdrátového přenosu dat přes AC Wi-Fi najdeme ve stále větším počtu koncových zařízení. Router Armor Z1 je proto ideálním centrem domácí sítě, které umožňuje smartphonům, notebookům, počítačům i herním konzolím maximálně využívat připojení do internetu. O tom, jak výkonné zařízení se nám podařilo sestrojit, svědčí pozitivní ohlasy odborníků i běžných uživatelů,“ říká Martin Bratičák, Head of Channel CEE, ZyXEL.

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).