Jak jinak než Precizně....

Jak jinak než Precizně....

Nejtenčí, nejlehčí a nejmenší patnáctipalcové pracovní stanice Precision 5510 a 7510 podávají ohromující výkon. Nový industriální design s opěrkou zápěstí z uhlíkových vláken přináší pevnost, odolnost a je příjemný na dotek.

Dell Precision x510

Vypadá stejně dobře, jako funguje.Dell Precision 5510

Nová konstrukce s krytem displeje z uhlíkových vláken, hliníkovým rámečkem, procesory Intel® Core™ 6. generace nabízí prvotřídní design.

Novýdisplej PremierColor InfinityEdgenabízí zcela novou úroveň úžasných detailů díky rozlišení Ultra HD 4K s více než 8 miliony obrazových bodů – o tři miliony více, než má displej Retina. Technologie PremierColor panel zaručuje bezkonkurenční věrnost barev minimálně 100% barevné škály Adobe RGB. Displej InfinityEdge nabízí obraz téměř bez okrajů – chytře integruje 15” displej do těla velikosti některých 14” notebooků.

Multitasking je hračka díky dokování pomocí jediného kabelu. Přenášení velkých souborů je rychlé a snadné díky rozhraní Thunderbolt™ 3.

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).