Rozšíření portfolia o router RT1900ac

Rozšíření portfolia o router RT1900ac

Synology vstupuje do nového segmentu trhu. RT1900ac je dvoupásmový router se stabilní rychlostí, silným signálem, intuitivním a pokročilým síťovým nastavením a řadou dodatečných programových balíčků zdarma.

Synology RT1900ac

Synology RT1900ac

Router využívá dedikovaný operační systém Synology Router Manager (SRM) , jež rozšiřuje profesionální síťové nástroje do domácnostem dostupné cenové hladiny. Podpora QoS aplikační vrstvy umožňuje monitoring a kontrolu využití datového pásma nejen u zařízení v síti, ale také jednotlivých aplikací. Vybaven rozsáhlou databází nevhodných stránek, web-filtrem DNS a rodičovskou kontrolou, je RT1900ac schopen blokovat tisíce stránek či vytvořit časové plány pro tato omezení během několika jednoduchý kliknutí.

Díky bohaté nabídce přídavných balíčků dostupných v Synology centru balíčků mohou uživatelé stáhnout další aplikace a proměnit tak router ve VPN server, RADIUS autentifikační server, DNS server, hub pro 24/7 stahování či média server.

Desktopové uživatelské poskytuje uživatelům snadný a intuitivní způsob nastavení síťových a bezdrátových nastavení. Navíc díky designové mobilní aplikaci DS router dostupné na Android a iOS zařízeních, můžete síť monitorovat i nastavovat odkudkoliv.

„Router je klíčový prvek každé moderní sítě a přitom zůstává pro uživatele často komplikovaným. S využitím našich zkušeností v oblasti síťových úložišť a maximálním zpříjemněním práce se systémem, chceme dosáhnout efektivního a pokročilého řešení pro nadšence a profesionální uživatele“ řekl Darren Lu, generální ředitel Synology Inc.

Kromě standardních 4 × 1 GbE portů nabízí RT1900ac tři nastavitelné antény s dlouhým dosahem a nejpokročilejší 802.11ac technologií, což umožňuje dosáhnout celkové rychlosti až 1900 Mbps. Synology Router RT1900ac je vybaven dvoujádrovým 1.0 GHz procesorem, který vás nezklame i v případě připojení několika uživatelů naráz. Port USB 3.0 port a slot pro SD karty rozšiřují konektivitu o další externí úložiště. Zároveň je také možné připojit 3G/4G USB dongle a získat připojení k internetu i bezdrátově.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).