Čištění a profylaktika

Čištění a profylaktika

V naší tradiční předvíkendové otázce jsme se Vás ptali na to, jak dobře se staráte o své elektronické mazlíčky a zda používáte např. profylaktiku.

Většina z Vás odpověděla, že ne, příp. že od toho mají servis. Možná, že někteří z Vás neodpověděli proto, že zkrátka vlastně ani neví, co to profylaktika je. Níže si tedy vysvětlíme, o co jde a proč je dobré ji nezanedbat.


Co je to profylaktika?

Jde o odborné čištění a testování výpočetní techniky. Žádoucí je především v lokalitách se zvýšeným výskytem prachu, zejména v průmyslových odvětvích. Tato služba je stále žádanější, neboť zabezpečí dlouhodobou funkci Vašeho zařízení a mnohdy jej zachrání před zničením. Někdy může dokonce zabránit požáru a následným škodám velkého rozsahu. Čištění probíhá odsáváním prachu a profoukáním stlačeným vzduchem všech komponent.


Jak dlouho trvá profylaktika?

Počítač, notebook nebo tiskárnu Vám jsme schopni vyčistit za jednu až dvě hodiny, záleží na technické složitosti. Vaše zařízení rozebereme a jednotlivé díly vyčistíme. Při větších zařízeních, jako je server, je časová náročnost vetší, ale vše závisí na okolnostech. Nezapomeňte také i na další Vaše zařízení, jako jsou disková pole, síťové prvky -> i ty potřebují pravidelnou údržbu pro zajištění maximální životnosti.


Jak může Váš počítač nebo notebook vypadat před a po profylaktice?


Akční nabídka

Využijte speciální nabídky, kdy za každém zařízení, u kterého provedeme profylaktiku v ceně 726Kč, obdržíte dárkový poukaz na zboží nebo službu u naší společnosti v hodnotě 300Kč.

Tato akce bude probíhat do konce roku 2015.


Profylaktika pro firmy

Nabízíme Vám profylaktiku počítačů, notebooků, tiskáren, serverů a další výpočetní techniky ve Vaší firmě. Veškerý čistící materiál dovezeme k Vám, kde také provedeme kompletní čištění. Bude nám stačit pouze zázemí, tzn. odložný prostor se zásuvkou.


Naši technici Vám rádi vysvětlí, co takové čištění obnáší a jaký je pak výsledek. Vaše elektronické miláčky Vám před Vánoci vyčistí tak, jako by byli úplně noví.


Víte, že existuje i softwarová profylaktika, která je také nesmírně důležitá, především pro rychlost a bezpečnost zařízení? Nebojte se zeptat i na ní.


Pro více informací volejte +420 558 644 011 nebo se zastavte u nás na pobočce.



Ukázka spálené mechaniky našeho klienta, která byla dlouhou dobu bez údržby:

Sdílet článek:
Autor:
Vojtěch Kocián

administrátor / seo / marketing

 kocian.vojtech@eabm.cz
 

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).