Jednodušší správa a bezpečnější sítě s řešením od Synology

Jednodušší správa a bezpečnější sítě s řešením od Synology

Služby Synology Drive a Active Insight získávají nové výkonné funkce zabezpečení souborů. Také se podívejte na to, jak služba Surveillance Station spravuje více než 900 kamer v 15 provozovnách v jednom z nejvýznačnějších obchodů pro sběratele v Japonsku.

Uzamkněte svoje soubory

Pomocí blokování stahování, označování vodoznakem a vzdáleného vymazání posílíte zabezpečení a správu souborů.

Bezpečnější internet s aplikací Synology Safe Access

Váš směrovač Synology Router dokáže ve spojení s aplikací Safe Access zvýšit zabezpečení i úroveň soukromí vašeho procházení internetem. Používejte ho k blokování škodlivých webů, omezení reklamních sítí nebo filtrování webových stránek pro hosty, zaměstnance nebo citlivé uživatele.

synogy

Nová přídavná karta 25GbE SFP28

Maximalizace výkonu pomocí duálního portu E25G30-F2. Podpora vysílačů/přijímačů SR a LR a možností DAC zajišťuje všestrannou kompatibilitu provozu v síti.

Ochrana před ransomwarem v reálném čase

Představujeme monitorování aktivity souborů. Automatizované snímky a rozšířený přehled o aktivitách souborů snižuje riziko ztráty dat v důsledku kybernetických hrozeb.

synogy
synogy

Efektivní správa účtů

Pracujete s více klienty, odděleními nebo týmy? Nová skupinová funkce účtu Synology umožňuje jejich konsolidaci, aby byla zajištěna lepší správa zařízení i služeb.

Chytřejší sledování pomocí videa pro největší sběratelský obchod v Japonsku

Společnost Mandarake používá službu Surveillance Station k efektivní ochraně svých mnoha obchodů, vzácných starožitností a dalších sběratelských položek.

synogy

Chcete se dozvědět více ?

Kontaktujte naše obchodní oddělení telefonicky 558 644 011 nebo mailem obchod@eabm.cz pro nezávaznou poptávku.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).