Výhody Microsoft 365 oproti ostatním balíčkům office

Výhody Microsoft 365 oproti ostatním balíčkům office

Microsoft 365, dříve známý jako Office 365, je oblíbeným balíčkem produktivity pro mnoho firem a jednotlivců po celém světě. Zde je 5 důvodů, proč je Microsoft 365 lepší volbou pro práci než jiné balíčky office.

Přístupnost a flexibilita

Jednou z hlavních výhod Microsoft 365 je jeho dostupnost. Je k dispozici na mnoha zařízeních, včetně desktopů, notebooků, tabletů a chytrých telefonů, a je k dispozici prostřednictvím cloudového uložiště, což umožňuje uživatelům přístup ke svým souborům kdykoli a kdekoli. To znamená, že uživatelé mohou pracovat na svých dokumentech nebo prezentacích na cestách nebo z domova.

Aktualizace a vylepšení

Microsoft pravidelně aktualizuje balíček M365 a přináší mnohé vylepšení, které pomáhají uživatelům být produktivnější a úspěšnější v jejich práci. Tyto aktualizace jsou automaticky instalovány a uživatelé tak nemusí řešit složité postupy pro instalaci nových verzí.

Škálovatelnost a přizpůsobitelnost

Microsoft 365 nabízí různé plány a licence, což umožňuje uživatelům přizpůsobit si svůj balíček podle svých potřeb. Firmy mohou také využít různé možnosti pro správu uživatelů a nastavení přístupových práv, což je užitečné pro týmy s různými úrovněmi přístupu k citlivým informacím a datům.

Integrace a spolupráce

M365 se snadno integruje s dalšími aplikacemi a službami, jako jsou Teams, SharePoint, OneDrive, Outlook a další. To umožňuje uživatelům snadnou spolupráci a sdílení souborů s ostatními v týmu nebo celkově v práci.

Bezpečnost a ochrana dat

M365 nabízí řadu bezpečnostních funkcí a ochrany dat, které pomáhají uživatelům chránit své soubory a citlivé informace před neoprávněným přístupem. To je obvzláště důležité v dnešní kybernetické době.

 

Chcete vyzkoušet Microsoft 365?

Naši specialisté na Microsoft 365 Vám rádi vše ukážou a vysvětlí. Kontaktujete nás na info@eabm.cz nebo telefonicky na 558 644 011.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).