Představujeme Microsoft Teams Premium

Představujeme Microsoft Teams Premium

Microsoft zpřístupňuje Microsoft Teams Premium pro komerční zákazníky prostřednictvím centra správy Microsoft 365. Funkce v rámci této nabídky se začaly zavádět letos v prosinci a budou nadále pokračovat.

Služba Microsoft Teams Premium umožňuje, aby každá schůzka, od individuálních schůzek přes velké schůzky až po virtuální schůzky a webináře, byla personalizovanější, inteligentnější a bezpečnější. S aplikací Microsoft Teams Premium můžete:

  • Rozšířit značku a firemní kulturu vaší organizace napříč schůzkami pomocí značek, pozadí organizace a scén pro společný režim organizace.
  • Využívat umělou inteligenci k tomu, aby schůzky, kterých se účastníte (a které zmeškáte), byly produktivnější a působivější díky živému překladu titulků k odstranění jazykových bariér a inteligentním funkcím rekapitulace, které nabízejí inteligentnější záznamy s automaticky generovanými kapitolami, akčními body navrženými umělou inteligencí a poznatky k rychlému dohnání zmeškaných schůzek, kde bylo zmíněno vaše jméno.
  • Použijte pokročilou ochranu schůzek, jako je vodoznak, šifrování schůzek od konce ke konci a štítky citlivosti pro schůzky s prevencí kopírování/vkládání chatu schůzek, abyste lépe ochránili své virtuální schůzky.
  • Zajistěte vysoce kvalitní zážitek z webinářů prostřednictvím pokročilých funkcí pro zefektivnění pracovních postupů události s čekací listinou registrací a ručním schvalováním, usnadněte zákulisní akce prostřednictvím virtuální zelené místnosti pro prezentující (oddělené od účastníků) před zahájením události a spravujte zážitek účastníků, aby viděli pouze sdílený obsah a účastníky přivedené na obrazovku.
  • Spravujte komplexní zkušenosti s virtuálními schůzkami pomocí pokročilých funkcí, jako jsou textová připomenutí, vlastní značkové virtuální schůzky a centralizovaný řídicí panel virtuálních schůzek pro rychlý přehled o plánech, frontách a analytických nástrojích, které umožňují sledovat klíčové informace o využití, jako jsou informace o neúčasti a čekací době na schůzku.

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).