Rezervovatelný čas v Microsoft Outlook

Rezervovatelný čas v Microsoft Outlook

Aplikace Microsoft Bookings Vám pomůže jednodušeji plánovat čas schůzek s Vašimi partnery, kolegy či zákazníky. Nově se možnosti rozšiřují díky možnosti definovat “rezervovatelný čas”.

Nově si můžete ponechat vlastní rezervovatelný čas (prostřednictvím nové rozbalovací nabídky událostí v podokně kalendáře), který budete moci sdílet s ostatními, aby si mohli snadno najít čas a naplánovat si s vámi schůzku 1:1 podle vaší dostupnosti a preferencí.

Microsoft Bookings

Aplikaci Microsoft Bookings jsme se věnovali v samostatném článku, který si můžete přečíst všechny jeho možnosti a funkce.
Přečíst si článek.

Když si s vámi někdo zarezervuje časový úsek pomocí vaší osobní rezervační stránky, oba obdržíte e-mailové potvrzení. Účastníci mohou naplánované schůzky s vámi aktualizovat nebo zrušit přímo z vaší osobní rezervační stránky.

Rezervovatelný čas bude k dispozici pro uživatele s licencí:

  • Office 365: A3, A5, E1, E3, E5, F1, F3.
  • Microsoft 365: Business Basic, Business Standard, Business Premium: A3, A5, E1, E3, E5, F1, F3.

 

Jak můžete začít používat rezervovatelný čas?

V aplikaci Outlook na webu klikněte na kartu kalendáře v levém navigačním menu, klikněte na tlačítko Nová událost a vyberte možnost Rezervovatelný čas.

Bookable time in Outlook Image 1

Po kliknutí na možnost Rezervovat čas můžete nastavit svou dostupnost a sdílet ji se členy týmu nebo externími osobami.

Rezervovatelný čas rozšiřuje efektivním způsobem práci s Vašim časem, rozšiřuje a především zjednodušuje plánování schůzek především s externími uživateli. Doporučujeme tedy vyzkoušet.

Chcete vyzkoušet Microsoft Bookings?

Naši specialisté na Microsoft 365 Vám rádi vše ukážou a vysvětlí. Kontaktujete nás na info@eabm.cz nebo telefonicky na 558 644 011.

 

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).