Oživte vaší party, narozeninovou oslavu nebo svatbu fotkami

Oživte vaší party, narozeninovou oslavu nebo svatbu fotkami

Jestliže chcete svým přátelům, rodině nebo novomanželům udělat radost a hezkou vzpomínku podívejte se na krásné tiskové řešení společnosti Canon. Stačí už jen koupit fotoalbum, do kterého přímo na oslavě dáte pořízené fotografie, každý doplní ihned psané přání a krásný dárek máte na světě.

Mini Tiskárna CANON CP1300 Selphy využívá termosublimační technologii tisku a tím oproti inkoustové tiskárně zajišťuje 100 let životnost Vaších fotografii. Tiskárnu můžete koupit v různých barevných provedení BLACK, PINK, WHITE.

Způsob tisku:

  • Přímý tisk z fotoaparátu:
    Kompatibilní s technologií PictBridge (USB a bezdrátová síť LAN)
  • Přímý tisk z paměťové karty:
    Podporované typy karet: SD, SDHC, SDXC
    Paměťové zařízení USB Flash: Podporované typy karet při použití adaptéru: miniSD, miniSDHC, microSD, microSDHC, microSDXC
  • Přímý tisk z telefonu s fotoaparátem
  • Tisk z počítače
    vyžaduje standardní kabel USB nebo připojení ke kompatibilní síti Wi-Fi.

Tiskárna je kompatibilní se smartphony, tablety a přenosnými zařízeními přes síť Wi-Fi.

Tiskárna je omezena na maximální rozlišení: 300 × 300 dpi, barvy 3 barevné inkousty (žlutý, azurový, purpurový) s ochrannou povrchovou úpravou 256 úrovní každé barvy (24bitová barevná hloubka)

Spotřební materiál k tiskárně Canon RP-108 se dodává jako balíček, která obsahuje náplně a 108 ks foto papíru.

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).