Představujeme odolné notebooky Acer TravelMate B

Představujeme odolné notebooky Acer TravelMate B

Nové notebooky Acer TravelMate B byly speciálně navrženy pro použití ve školách a na cestách. Jsou výkonné, odolají nárazu i polití a mají velkou výdrž.

Úžasný displej

Díky displeji IPS s širokým pozorovacím úhlem a živými barvami a kompaktní obrazovce je model Travelmate B1 vhodný pro děti, které jej mohou snadno přenášet a používat při výuce. HD displeje s úhlopříčkou 11,6" poskytují žákům možnost sledovat výukové filmy ve špičkové ostrosti, aby o předmětu zachytili co nejvíce detailů.

Nejlepší odolnost ve své třídě

Schopnost čelit nástrahám školního dne. Toto zařízení má obrazovku s odolností proti nárazu, klávesnici odolnou proti polití vodou do objemu 330 ml, gumový tlumič nárazů a ochranu proti pádu z výšky 122 cm, aby sneslo prostředí školních šaten, jídelen, batohů i autobusů. Model TravelMate B1 nabízí špičkovou odolnost přísně testovanou podle standardů US MIL. Jednotlivé testy zahrnují: Testování při vysoké a nízké teplotě (–32 °C až 49 °C), testování mechanických nárazů při pádu z výšky až 122 cm a test vibrací při 7,7 g na osu.

TravelMate Spin B1 watter

Celodenní výkon

Model Travelmate B1 byl navržen tak, aby vydržel pracovat po dobu až 13 hodin. Nová generace nízkoenergetických procesorů Intel® Pentium™ nebo Intel® Celeron™ s vylepšenou grafikou mezi kterými je možné si vybrat a široká nabídka flexibilních úložišť včetně eMMC a rychlých úložišť SSD a HDD umožnily tomuto kompaktnímu zařízení dosáhnout špičkové výkonnosti.

TravelMate Spin B1 vydrz

Inteligentní učební pomocnice

Hlasová komunikace může rozšířit zážitek z výuky jak pro učitele, tak pro studenty. Inteligentní asistentka Cortana umožňuje učitelům přijímat hlasová oznámení během komunikace s třídou. Žáci mohou vyhledávat a přijímat detailní instrukce přes Cortanu, když mají zrovna zaměstnané ruce psaním poznámek nebo mícháním látek při vědeckých pokusech.

Lepší propojení se studenty

Rychlejší doručení obsahu je klíčem k vybudování úspěšné moderní učebny. Model TravelMate B1 byl vybaven bleskurychlou dvoupásmovou technologií WiFi 2x2 MIMO 802.11ac, aby došlo k rychlému přenosu studijního materiálu žákům nebo celé třídě, když používá stejný software. Mezi ostatní porty zrychlující přenos dat patří jeden port USB 3.0 a USB 2.0, port HDMI v plné velikosti a port RJ-45.

TravelMate Spin B1 pomocnik

Přijďte si jej k nám vyzkoušet

Acer TravelMate B si můžete prohlédnout a vyzkoušet přímo na naší prodejně na ulici U Staré pošty 45 ve Frýdku-Místku. Objednávejte u nás na prodejně, telefonicky na +420 777 027 509 nebo e-mailem na obchod@eabm.cz.

Sdílet článek:

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).