Lenovo V330 spolehlivý a odolný notebook

Lenovo V330 spolehlivý a odolný notebook

Buďte produktivní, ať už vás práce zavede kamkoliv. Lenovo V330 disponuje novou generací procesorů Intel. S tříletou zárukou On-Site bude zařízení do druhého dne od nahlášení opraveno přímo na místě bez nutnosti ho kamkoli posílat.

Prošel nejnáročnějšími testy odolnosti a dokáže spolehlivě pracovat i v nehostinném prostředí – vibrace, vysoké teploty a nárazy nejsou překážkou. Pro maximální dobu používání lze využít kombinace klasické baterie s rychlým nabíjením a možností dokoupení druhé baterie UltraBay™.

Díky podsvícené klávesnici (u vybraných modelů) a matnému displeji můžete pracovat kdekoliv. Podle vašich potřeb si můžete zvolit variantu notebooku s úhlopříčkami displeje 14” nebo 15,6”. Přes dokovací stanici Thinkpad USB-C rychle připojíte veškerá zařízení a naplno využijte možnosti notebooku.

Zachovejte si své soukromí se čtečkou otisku prstu s dotykovým senzorem a krytem kamery. Navíc jsou vaše data vždy v bezpečí díky čipu TPM, který se stará o jejich šifrování.

 

v330 lp

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).