Nové VoIP Phone UBNT

Nové VoIP Phone UBNT

Staré VoIP telefony jsou již minulostí. Na trh přicházejí nové modely inteligentnějších VoIP zařízení. Díky pokročilé technologii chytrých telefonů a celé řadě aplikací pro OS Android vydala americká společnost Ubiquiti nové produkty UniFi VoIP. Díky novým VoIP telefonům se můžeme těšit na velký pokrok v komunikaci z audio na audiovizuální přenos dat, který s sebou přináší usnadnění a zvýšení produktivity práce kdekoliv na světě.

UBNT UVP - UniFi VoIP Phone PRO disponuje 5” multi-dotykovým, barevným displejem s vysokým rozlišením a vestavěnou kamerou, určenou pro videohovory. Vše pro snadné používání a rychlou navigaci v celém systému.

ica

UBNT UVP - UniFi VoIP Phone, EXECUTIVE disponuje 7” multi-dotykovým.

ica

Sdílet článek:
Autor:
Mynář Petr

Vedoucí servisního oddělení

 mynar.petr@eabm.cz
 +420 777 027 500

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).