Monitory pro Apple s dechberoucím rozlišením

Monitory pro Apple s dechberoucím rozlišením

Co nás od LG čeká příští rok? Nová sedmadvacítka s rozlišením 5120×2880, která potěší každého náročného uživatele. Nebo menší 21,5” displej s rozlišením 4096×2304 a rovněž IPS panelem s perfektním zobrazením barev.

„Uživatelé Maců patří mezi ty nejnáročnější na trhu a splnit všechna jejich očekávání není vždy úplně jednoduché. Vytvořili jsme displeje s perfektním obrazem, které usnadní práci doma, v kanceláři i fotografických, architektonických či grafických studiích,“ popisuje Andrea de Sousa z české pobočky LG.

LG apple monitoryDechberoucí rozlišení na 27 palcích

Nový 27” model s rozlišením 5120 × 2880, hustotou 218 ppi a 99% pokrytím barevného spektra P3 je optimalizovaný především pro MacBook Pro s Thunderbolt 3 a operačním systémem macOS 10.12 či novějším. UltraFine 5K displej s využitím pokročilé IPS technologie minimalizuje zkreslení a ztrátu barev z jakéhokoli úhlu pohledu.

Díky integraci Thunderbolt 3 displej umožňuje přijímání i přenos 5K videí, audia i dat a simultánně notebook nabíjet pomocí jediného kabelu. Uživatelům nabízí i tři USB porty typu C, dotykové ovládání jasu a hlasitosti zabudované přímo v macOS, kameru a mikrofon nejen pro využití aplikace FaceTime, reproduktory s funkcí Rich Bass a výškově nastavitelný stojan.

Menší, ale stále perfektní

Hustota 219 ppi a rozlišení 4096 × 2304 dělá z 21,5” displeje LG ideálního společníka nejen pro nový MacBook, ale i MacBook Pro. Podobně jako větší model nabízí i tato novinka 99% pokrytí barevného spektra P3 a IPS panel s perfektním zobrazením barev. Displej je vybaven také třemi USB porty typu C, reproduktorem Rich Bass Speaker a ergonomicky nastavitelným stojanem

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).