Nová řada prohnutých LCD monitorů je tady!

Nová řada prohnutých LCD monitorů je tady!

Nový prohnutý LCD monitor Samsung CF 390 je určen pro profesionály i domácí použití. Spojuje elegantní design a dokonalý obraz.

Myslíme na vaše oči

Vysoký kontrast zaručuje velmi čisté a živé barvy. Režim Eye Saver chrání vaše oči před škodlivými emisemi modrého záření.

Originální prohnutý design

Prohnutá obrazovka CF 390 je mimořádně podmanivá. Prohnutí obrazu vás zcela obklopí a pohltí. Prohnutí monitoru snižuje námahu očí a napomáhá soustředění na sledovaný obsah. Benefity prohnutých monitorů značky Samsung potvrdila v nedávné studii i Harvardská lékařská škola.

Využijte plně herní potenciál

Rychlá odezva (až 4 ms) je pro hraní her naprosto nezbytná. Dále monitor nabízí funkci Game mode a technologii AMD FreeSync, která eliminuje trhání a zpožďování obrazu během sledování videa a hraní her.

Samsung CF 3901

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).