10 důvodů pro AP WAC6103D-I

10 důvodů pro AP WAC6103D-I

Díky nejnovější generaci Wi-Fi technologie dosahuje přístupový bod WAC6103D-I rychlosti až 1,75 Gbps. Výsledkem je rychlé, spolehlivé a rozsáhlé Wi-Fi pokrytí. Jeho konstrukce zaujme ochrannou kostrou proti elektromagnetickému rušení a tepelnou izolací proti přehřátí.

WAC6103D I

1. Duální anténa

Duální anténa svým provedením přispívá k ještě jednoduššímu nasazení technologie 802.11ac. Přístupový bod WAC6103D-I lze instalovat na strop nebo na stěnu a nakon+gurovat tak, aby poskytoval optimální rádiový signál – pro Wi-Fi prostředí s více zařízeními, více lokalitami a více uživateli.

2. Vysoká rychlost

Díky nejnovější generaci Wi-Fi technologie dosahuje přístupový bod WAC6103D-I rychlosti až 1,75 Gbps. Výsledkem je rychlé, spolehlivé a rozsáhlé Wi-Fi pokrytí.

3. Přizpůsoben Vašim potřebám

Přístupový bod WAC6103D-I se od konkurenčních produktů liší svou malou tloušťkou a možností montáže na stěnu nebo na strop. Proto ho lze snadno zakomponovat do stávajícího prostředí, a přitom zachovat rozsáhlé pokrytí.

4. Jednodušší přechod na 802.11ac

Díky duální anténě přístupového bodu WAC6103D-I nemůže být přechod z tradiční bezdrátové technologie jednodušší. Nezáleží na tom, jestli je bod instalován na stěně nebo na stropu, automatická kon+gurace IP vždy znamená rychlé a snadné zprovoznění nejpokročilejšího Wi-Fi připojení.

5. Rychlá instalace

Naše řešení APFlex™ detekuje prostředí sítě a provádí automatickou kon+guraci, čímž zjednodušuje instalaci přístupových bodů. Jejich integrace do síťového prostředí je poté hračkou a nevyžaduje žádnou předinstalační přípravu. IT oddělení se tak místo časově náročné manuální kon+gurace IP mohou věnovat důležitějším úkolům.

6. Stejná montážní konzola

Model WAC6103D-I používá stejnou montážní konzolu jako přístupové body řady NWA5120. Při upgradu na 802.11ac proto stačí místo původního zařízení namontovat nové.

7. Vysoce výkonná síť

Duální technologie ZyXEL ve spojení s bezdrátovými kontrolery stejné značky každému uživateli sítě přináší nejvyšší kvalitu spojení. Vyrovnávání datové zátěže administrátorům umožňuje nastavit maximální počet klientů každého přístupového bodu, zatímco funkce řízení klientů pro uživatele z důvodu silnějšího bezdrátového signálu vybírá méně zaplněná pásma. Použitá anténa zvyšuje celkový výkon sítě pro lepší služby každému uživateli.

8. ZyXEL One Network

Instalace a údržba bezdrátové sítě nepatří mezi nejzábavnější činnosti. Proto nabízíme řešení ZyXEL One Network, které tvoří nástroje ZON Utility, ZYXEL AP Configurator a ZyXEL Wireless Optimiser. Pro efektivnější a centralizovaný provoz sítí tyto nástroje mimo jiné zjednodušují jejich kon+guraci, správu a řešení problémů.

9. Kvalitní zabezpečení

Přístupový bod WAC6103D-I podporuje různé metody autentizace a zahrnuje funkci blokování na druhé vrstvě, čímž Vaše zařízení a jeho připojené zdroje chrání před přístupem ostatních připojených uživatelů. Díky dokonalejší bezpečnosti se nemusíte bát vyzrazení Vašich důvěrných dat.

10. Přesvědčivá kvalita

Konstrukce přístupového bodu WAC6103D-I zaujme ochrannou kostrou proti elektromagnetickému rušení a tepelnou izolací proti přehřátí. Přístupový bod je vyroben z odolných materiálů a s důrazem na kvalitu, inovativnost a spolehlivost.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).