Nové barevné multifunkce i-SENSYS

Nové barevné multifunkce i-SENSYS

Společnost Canon uvádí dvě nové modelové série barevných multifunkčních tiskáren. Vedle tisku, kopírování a skenování se mohou nová zařízení i-SENSYS MF700 a i-SENSYS MF600 pochlubit také rozsáhlou podporou mobilního tisku a intuitivním designem.

i-SENSYS MF600

Jsou ideální pro malé pracovní skupiny a nabízí rychlost tisku až 14 stran za minutu. S cílem optimalizovat produktivitu pracoviště přináší série MF600 podporu vzdálené správy, díky které již nemusí IT týmy spravovat zařízení manuálně.

i-SENSYS MF700

Zařízení z modelové série i-SENSYS MF700 jsou díky rychlosti až 20 stran za minutu a oboustrannému tisku i skenování ideální pro malé pracovní skupiny, které hledají flexibilnější přístup pro řešení svých každodenních tiskových a skenovacích úloh.

Canon i Sensys MF729Cx

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).