Nové notebooky Aspire E 14

Nové notebooky Aspire E 14

Nové 14” modely notebookové řady Aspire E poskytují běžným uživatelům pestrou paletu možností, mnoho lákavých volitelných funkcí a oku lahodící design, který předčí očekávání.

Acer Aspire E14Aspire E 14 (E5-473)

Lepší fuknce a efekty v krásné formě.

Řada notebooků Aspire E s mnoha zdokonalenými komponentami, výběrem barev a texturovaným povrchem dokáže mnohem lépe nabídnout mnohem více. Široká škála živých vnitřních barev a stylový „textilní“ vzor jsou příjemné na pohled i na dotek. Ke stylovému vzhledu této řady notebooků přispívají i zvýrazněné hrany doplněné o praktický podseknutý design, který dobře vypadá a navíc usnadňuje otvírání víka jednou rukou.

Další zdokonalení médií a volitelné možnosti vám přinesou ještě bohatší zážitky. Naše funkce Acer TrueHarmony přináší realističtější a bohatší zvuk a komponenty certifikované pro aplikaci Skype zajišťují, že si užijete zřetelnou komunikaci s čistým zvukem i obrazem a nebudete se muset bát ozvěn, výpadků ani prodlev. Na výběr jsou i modely s optickou jednotkou a displeje s rozlišením Full HD.

Přináše vylepšení funkcí, které již znáte, a od kterých očekáváte vyšší výkon a rychlejší práci. Získáte lepší a rychlejší bezdrátovou síť, výrazně zdokonalený touchpad a větší a rychlejší datová úložiště. Přidejte šetrnost k vašim očím a nabíjení přes USB ve vypnutém stavu a máte kompletní sadu funkcí.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).