Bezdrátový reproduktor NP7550W

Bezdrátový reproduktor NP7550W

Bezdrátový reproduktor NP7550W disponuje dvěma oddělenými kanály pro správnou stereofonní reprodukci. Vychutnejte si plnější a poutavější zážitek z filmů i hudby.

LG NP7550W

  • Přidáním druhého reproduktoru můžete rozdělit váš zvuk, pro ještě lepší prožitek.
  • Dobíjecí lithium-iontová baterie hraje až 10 hodin. MusicFlow P7 má kompaktní tvar a vestavěná baterie vám umožní nosit jej sebou. Stačí ho chytit a jít.
  • Připojte svůj mobilní telefon, tablet PC, nebo jakékoli zařízení podporující technologii Bluetooth k reproduktoru a přehrávejte hudbu na kterýmkoliv z nich. Pojme až tři inteligentních zařízení k jednomu reproduktoru.
  • Režim Dual Play – obohaťte prožitek při poslechu dvojnásobným zvukovým výkonem. Stereo režim, duální režim. 

NP7550W

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).