Konvertibilní dotykový notebook Flex 2 Pro

Konvertibilní dotykový notebook Flex 2 Pro

Spolehlivě zabezpečený notebookFlex 2 Propohání procesor čtvrté generace Intel Core i7. Je snadno a intuitivně ovladatelný přímo na vícedotykovém 15,6” Full HD IPS displeji.

 

Lenovo Flex 2 ProFlex 2 Pro

Mimořádně tenký a lehký notebook Lenovo Flex 2 Pro se dvěma režimy použití.

Je vybaven špičkovým hliníkovým šasi, dotykovým ovládáním a jedinečným pantem otočným o 300 stupňů, který umožňuje plynulý přechod mezi režimy Notebook a Stojánek.

Zařízení se spouští během okamžiku a jsou ihned připraveny k používání. Bez potíží můžete provádětvíce úloh najednoua rychle se přesouvat mezi jednotlivými aplikacemi, bezdrátově spolupracovat s ostatními prostřednictvím vysoce kvalitních videokonferencí – a přitom si můžete užívat delší výdrž na baterii. Díky vestavěným funkcím zabezpečení vám nikdo nezcizí identitu a přístup k síti bude vždy naprosto bezpečný.

Oblíbená klávesnice AccuType je ergonomicky navržena tak, aby umožňovala pohodlné psaní s minimem překlepů. Podsvícení navíc zaručuje její snadné používání při nízkém osvětlení.

Má tloušťku pouhých 19,9 mm a váží jen 2,3 kg.

Lenovo Flex 2 Pro1

Lenovo Flex 2 Pro3

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).