Tenký klient Futro Sx20

Tenký klient Futro Sx20

Tenký klient Futro S720 nebo S520 je ideálním řešením pro zabezpečená počítačová prostředí založená na serverech a virtualizaci desktopu.

Fujitsu Futro Sx20

Přinášejí tichý provoz, snadné používání a nabízejí bezproblémovou integraci a vzdálenou správu (Scout management – licenci nutno dokoupit, není v ceně). K pohodlí uživatelů přispívají malé rozměry, zobrazení na dvou monitorech a jedinečné možnosti připojení. Lze je namontovat na zadní stranu displeje. Futro S720 umožňuje volitelné napájení přes Ethernet.

Špičková kvalita a absence točivých součástí jsou zárukou dlouhého životního cyklu. Díky nízké spotřebě energie minimalizuje celkové náklady na vlastnictví (TCO) v porovnání se standardním počítačem. Vyrobeno v Německu.

Obě níže uvedené konfigurace jsou dostupné za velmi příznivou cenu ve srovnání s konkurencí.

Fujitsu Futro S720

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).