Notebooky Aspire R 11

Notebooky Aspire R 11

Použitelné kdekoliv

 

11,6" displej
Windows 8.1 64bitový
Procesor Intel®
Až 8 GB zabudované operační paměti
Kapacita pevného disku až 1 TB
AspireR11 ProductShot
AspireR11 Benefit 1

Překlopení o 360°

Dvojité panty umožňují překlopení displeje o 360°, takže ho můžete zcela překlopit a také využít všechny ostatní polohy. Mezi čtyřmi režimy překlopení displeje se přechází plynule a obrazovka je stabilní, takže dotykové ovládání je ve všech polohách spolehlivé.

 AspireR11 Benefit 2

Mobilita bez obav

Notebook Aspire R 11 je navržen tak, abyste si na cestách nemuseli dělat starosti. Obrazovka je chráněná sklem Corning® Gorilla® Glass, takže nemusíe být nervózní, že ji poškrábete. Navíc budete mít díky baterii s 8hodinovou výdrží dostatek energie na celou cestu.

Aspire R11 WOW benefit image 3 

Chytré funkce

Notebook Aspire R 11 se může pochlubit funkcí Acer BluelightShield™, která předchází únavě zraku. S nástroji Acer Touch Tools můžete snadno pořizovat a sdílet snímky obrazovky pouhým dotekem a touchpad Precision Touchpad nabízí plynulejší přibližování a posouvání.

 Aspire R11 WOW benefit image 4

Zábava na cestách

Užijte si funkce, které vám zajistí příjemnější zábavu na cestách. Jednou z nich je technologie výroby displeje Zero Air Gap, která zvyšuje kontrast a čistotu obrazu i na slunci. Díky funkci Acer TrueHarmony si můžete vychutnat plnější a svěží zvuk optimalizovaný reproduktory, které se automaticky přizpůsobují jednotlivým režimům.

Sdílet článek:
Autor:
Václav Dobiáš

Vedoucí internetového oddělení

 dobias.vaclav@eabm.cz
 +420 777 027 504

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).