Silný nástroj Microsoft Lists

Silný nástroj Microsoft Lists

Maximalizujte produktivitu s Microsoft Lists, nástrojem, který Vám umožní nejen efektivně zpracovávat Vaše data, ale především je propojovat a automatizovat jejich zpracování.

Představujeme Vám nástroj Microsoft Lists. Tato aplikace umožňuje uživatelům vytvářet strukturované seznamy dat, jako jsou úkoly, sledování, správa projektů, nabídkový systém, evidence pošty, evidence smluv a další podobné seznamy, které Vás napadnou a usnadní Vám společnou evidenci.

Microsoft Lists je součástí širšího ekosystému Microsoft 365 a integruje se s dalšími aplikacemi jako SharePoint, Teams a Outlook.

Mezi hlavní funkce Microsoft Lists patří:

  • Vytváření seznamů: Uživatelé mohou vytvářet seznamy podle svých potřeb. Můžete si vybrat ze šablon nebo vytvořit vlastní seznam od základu.
  • Strukturovaná data: Lists může tvořit různé typy polí jako např: textové pole, číselné pole, e-mailové pole, odkaz, výběry, datumové pole, obrázek, měna, ANO/NE a spoustu dalších věcí.
  • Přizpůsobení zobrazení: Uživatelé mohou přizpůsobit zobrazení seznamu podle svých potřeb. To zahrnuje možnost filtrovat, třídit a seskupovat data.
  • Sdílení a spolupráce: Seznamy lze sdílet s ostatními uživateli Microsoft 365. To umožňuje spolupracovat na sdílených úkolech, sledovat změny a aktualizace a vytvářet upozornění na události.

Microsoft Lists je navržen tak, aby usnadnil organizaci a správu dat a úkolů v pracovním prostředí, ať už jde o malé týmy nebo velké korporace.

Chcete se o službě Microsoft Lists dozvědět více nebo pomoci s nasazením?

Kontaktujte nás emailem obchod@eabm.cz, nebo telefonicky na 777 027 509 a naši Microsoft specialisti, Vám rádi zodpoví Vaše dotazy.

Sdílet článek:
Autor:
František Fajna

webmaster, obchodní specialista

 fajna.frantisek@eabm.cz
 +420 770 144 211

Novinky eABM

Novinky nejen ze světa IT
Václav Dobiáš | 16. květen 2024

Mnoho organizací se ptá, jak co nejlépe využít umělou inteligenci (AI) ke zvýšení produktivity aplikaci Teams. Microsoft Copilot byl přijat prvními uživateli pro svou schopnost získat přehled, rychleji aktualizovat týmy a generovat nové nápady v týmové komunikaci.

Václav Dobiáš | 7. květen 2024

Pokud hledáte způsoby, jak zvýšit svou produktivitu pomocí Microsoft Teams, jste na správném místě. V tomto příspěvku se s vámi podělíme o nejnovější dubnové funkce a vylepšení.

Václav Dobiáš | 30. duben 2024

Zálohování dat a serverů je nezbytnou činností všech firem. Při větším množství serverů ale roste i požadovaná kapacita na zálohovacích (backup) jednotkách. Dnes si ale představíme řešení, ve kterém Vám stačí 16 TB na zálohu o velikosti větší než 1 PB (1024 TB).